Biografie Memory Lane Music Service

Johan van ErvenIk ben in 1973 op 15-jarige leeftijd gestart als DJ in de Wienerbar op het Piusplein in Tilburg, tegenwoordig zit hier een filiaal van de Albert Heijn. Ik draaide destijds nog met singeltjes en LP's. Vervolgens verzorgde ik de muziek in de Bristol Bar in Oisterwijk en in de bekende Discotheek De Meulen in Tilburg.

Via België en Oostenrijk kwam ik terug naar Tilburg. Ik werd DJ in de Old Fashion. Hier heb ik 11 jaar gedraaid. Daarna heb ik drie jaar op de Camping Zwart Ven in Hooge Mierde muziek en evenementen verzorgd. Van hieruit kwam het idee om een drive-in disco te beginnen (1998).

Vanaf 1998 ben ik regelmatig met mijn disco te gast geweest op diverse feesten en evenementen. Toen nog met CD's.

Vanaf 2000/2001 ben ik overgestapt op het professionele computersysteem van XENOX Music Manager. Door het werken met dit systeem zijn er altijd 10.000 nummers direct op voorraad.

Sinds 2004 gaat mijn zoon Jean-Paul mee op pad. Die vooral op de hoogte is van de trends onder de jongeren. Ook mijn jongste zoon Ferry draagt nu zijn steentje bij. Dit zorgt voor een perfecte mix, zodat we op alle muziekstylen in kunnen spelen.

~ Johan van Erven ~